Fakta og fordeler

Panasonic HZ Flagship

R32 - en ny miljøstandard

​Panasonic Flagship HZ bruker det nye og miljøvennlige kjølemiddelet R32, og viser en drastisk reduksjon av verdien GWP (Global Warming Potential). Et meget viktig bidrag for å redusere drivhusgassene. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A (benyttes av de fleste leverandører) og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har en helt klart mindre miljøpåvirkning, og er i tillegg mer skånsom for systemets kompressor.

Varmedrift - A +++

Sesongtilpasset varmedrift i samsvar med de nye EcoDesign-kravene. Jo høyere SCOP-verdi, desto høyere energi effektivitet. Deilig varme året rundt uten unødvendig energiforbruk. Flagship HZhar en SCOP verdi på hele 5,20.

Kjøledrift - A ++

Sesongtilpasset kjøledrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SEER-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig avkjøling året rundt uten unødvendig energiforbruk. Flagship HZ har en SEER verdi på hele 7,80.

Please reload

Nanoe-G luftrensing

Flagship HZ er utstyrt med Nanoe-G luftrensingssystem. Ved hjelp av nano og partikkelteknologi fjernes skadelige mikroorganismer fra luften som du puster inn, og du kan nyte ren og sunn luft. Vi mener i tillegg at Nanoe-G systemet er markedets beste løsning for astmatikere og allergikere.

Superstille

​Innendørsenheten til Flagship HZ er en av de absolutt mest stillegående på markedet, og avgir kun umerkelige 18 dB(A).

Vedlikeholdsvarme

Trinnløs vedlikeholdsvarme fra 8°C til 15 °C i ferieboligen. På denne måten forhindrer du at temperaturen i huset går ned mot frysepunktet i de kaldeste periodene, samtidig som det forbrukes minimalt med energi til varmedrift.

Please reload

Inverter +

Inverter+ systemet gir energibesparelser på opptil 50 %. Du og naturen vinner på det.

R2 - Rotasjonskompressor

Panasonic’s rotasjonskompressor for klimasystem har blitt installert i de mest krevende miljøer rundt om i verden. Den er konstruert for å tåle ekstreme forhold og fungerer stabilt selv med høyeste ytelse og effektivitet.

Fjernstyring

Kan styres fra der du er via internett ved bruk av smarttelefon (iOS eller android), nettbrett eller PC  (tilleggsutstyr).

Please reload

BMS tilkoblingsbarhet

Kommunikasjonsporten er integrert i innendørsenheten og gir enkel tilkobling til og styring av Panasonicvarmepumpen for hus- eller eiendomssystemet.

Gjenbruk

R410A- eller R22 fornyelse. Panasonics fornyelsessystem inkluderer gjenbruk av samtlige R410A- eller R22rørsystemer av god kvalitet, samtidig som nye, høyeffektive R32systemer installeres.

Når det virkelig gjelder!

Flagship HZ er testet av SP Technical Research Institute of Sweden, og gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35°C.

Please reload