Panasonic Flagship HZ

Panasonic Flagship HZ er, takket være sin enestående ytelse og driftssikkerhet, en av Nordens mest solgte varmepumper. Det er det åpenbare smarte valget for deg som vil senke dine oppvarmingskostnader. En kraftig varmepumpe med høyeste energiklasse og en av markedets høyeste SCOP for umiddelbar energibesparelse. 

Med Flagship HZ-serien er du sikret en varmepumpe utviklet for Nordiske forhold, samt Panasonics annerkjente produksjonskvalitet med alle mulige praktiske funksjoner. I tillegg er du sikret en høy oppvarmingsytelse når du virkelig trenger det som mest, helt ned til -35C.

 

Panasonic Flagship HZ gir en jevn varme gjennom hele året med sin unike energilagringsteknologi. Ved å lagre spillvarmen fra kompressoren, kan Flagship HZ avgi varme selv under avrimingssyklusen. Dette betyr at det ikke er nødvendig å slå av innendørsenheten til luftvarmepumpen når utendørsenheten avrimes.

 

Det nye miljøvennlige kjølemiddelet R32 minsker GWP (Global Warming Potential). Sammen med økt energieffektivitet bidrar dette ikke bare til en grønnere verden, men også til langt lavere energikostnader. 

I tillegg er R32 mer skånsom for systemets kompressor, som igjen øker varmepumpens levetid.

Fakta og fordeler

Panasonic Flagship HZ

Brosjyre

Panasonic Flagship HZ

Please reload