INDUSTRIMODUL VP 380/440L

Varmekapasitet 71 kW

OUTDOOR_U-20ME2E8.jpg
150 170 and 380 440 tank and picture.png
CONTROL_CZ-RTC5B.jpg

VP 380/440L er en kraftig og fleksibel varmepumpe, spesielt tilpasset større eiendommer, industri og næringsbygg. Varmepumpen samkjører produksjon av både vannbåren gulvvarme og ekstremt varmt forbruksvann uten tilførsel av energi fra elektriske varmekolber. Resultatet er energieffektivitet helt i verdensklasse.

Denne systemløsningen er en industrimodul som vil tilfredsstille energibehovet for mindre næringsbygg, men kan også konfigureres med flere moduler for tilpasning til virkelig store industriprosjekter. Systemet er en optimal løsning for nybygg innen næring og industri, samt lignende rehabiliteringsprosjekter. Vannbåren varme gir et behagelig inneklima året rundt, ikke minst på den kalde årstiden når man trenger den som mest. Energieffektiviteten er helt enestående i dagens marked og systemet holder driftskostnadene nede på et absolutt minimum. VP 380/440L leverer oppvarming av bygningsmasse og «ubegrenset» tilgang på ekstremt varmt forbruksvann på over 75°C. VP 380/440L leverer økonomi i verdensklasse, og driftskostnader langt lavere enn andre sammenlignbare systemer.

VP 380/440L passer også perfekt som erstatning av eldre oljefyringsanlegg. I tillegg til en fremtidsrettet og mer miljøvennlig løsning vil tidligere driftskostnader reduseres med opptil hele 85%.

Brosjyre
modul_2x380440_system_2.JPG

PSHI™ - Polar Super Heating Infusion

PSHI™ er vårt DNA og et varemerke for teknologien som er utviklet og patentert av Polar Energi. Teknologien er i dag godkjent og sertifisert av Patentstyret i Norge og i verden for øvrig. Med PSHI™ leverer vi luft til vann varmepumper med verdens beste energieffektivitet, og minst 35 % bedre enn noe annet produkt i markedet. Varmepumpene tilfredsstiller også alle krav og direktiver som EU stiller til produkter i denne kategorien.
 

PSHI™ representerer en banebrytende teknikk for varmeoverføring i en varmepumpe. Der alle andre leverandører benytter en ekstern kondensator (varmeveksler) for overføring av energi fra kjølemedium til vann, utfører vi kondenseringen og selve energiproduksjonen inne i selve energitanken . Den store fordelen med dette er optimal energieffektivitet ettersom kondenseringen og energiproduksjonen er den eneste varmeoverføringen som systemløsningen med PSHI™ utfører. I tradisjonelle systemløsninger skjer flere varmeoverføringer,og hver av dem representerer et energitap (varmetap) som påfører systemet redusert energieffektivitet. F.eks., i en Monoblock systemløsning skjer energiproduksjonen (kondenseringen) i selve utendørsenheten, og før denne energien når frem til energitanken og tilføres denne, foretar systemløsningen ytterligere 2 varmeoverføringer via platevarmevekslere. 

 

Alle varmepumper avgir «super heating» i selve kjøleprosessen, men tradisjonelle systemløsninger får ikke utnyttet denne ettersom energiproduksjonen (kondenseringen) skjer utenfor selve energitanken. Med PSHI™ utnytter vi "Super Heating" energien i tillegg til den tradisjonelle energiproduksjonen som en varmepumpe avgir. Slik oppnår vi en mye høyere vanntemperatur i energitanken enn det som er mulig med tradisjonelle systemløsninger, uten tilskudd fra eksterne energikilder, f.eks. elektriske varmekolber.

 

Alle varmepumper går automatisk i de-frost modus ved lavere utendørstemperaturer. Avrimingen er et stort energitap og alt annet enn energieffektiv. Med PSHI™ utfører vi avriming minst 7 ganger raskere og mer effektivt enn det som er mulig med tradisjonelle systemløsninger. Ved å benytte "Super Heating" prosessen til avriming tilføres energien til fordamperen i utedelen mye raskere og mer effektivt. Energinivået i energitanken forblir uberørt under avrimingen.

Designløsningen med PSHI™ gir ikke bare markedets beste energieffektivitet, men også en langt større driftssikkerhet enn tradisjonelle varmepumpeløsninger. Elementer som «flow-switch» (flow sensor) og platevarmevekslere er gjort fullstendig overflødig, og dette bidrar natulig nok til en enklere og raskere installasjon også.

De mange fordelene som PSHI™ representerer er også utførlig testet i laboratorium av Panasonic. Panasonic tilbyr i dag Polar Energi produkter og teknologi som en del av sitt eget produkt sortiment over hele Europa.
 

Med PSHI™ vil Polar Energi bidra til å revolusjonere utviklingen av «luft til vann» varmepumper i tiden som kommer. 

patentstyret_black_white.jpg

KVALITET

Polar Energi produkter er 100 % utviklet i Norge, og tilpasset optimal ytelse selv når vinteren i Norge er på sitt kaldeste. Energitanken som installeres innendørs leveres i rustfritt stål av absolutt høyeste kvalitet, 316L.

Med en godstykkelse på opptil 3 mm, og isolasjonstykkelse på opptil 100 mm, leverer vi produkter med bedre spesifikasjoner enn de fleste andre. Sveising på rustfritt stål svekker den opprinnelige korrosjons bestandigheten av stålet, spesielt i og rundt sveisesømmer. Alle våre produkter syrebeises utvendig og innvendig i etterbehandlingen, og dermed gjenskapes de opprinnelige korrosjons bestandige egenskapene i det rustfrie stålet. Resultatet er produkter av ypperste kvalitet og med en forventet levetid på mer enn 30 år.

Med trygghet omkring våre kvalitetsprodukter tilbyr vi også Norges beste garantibetingelser. Energitanken som installeres innendørs leveres med 10 års full garanti i Norge.

Premium Qualit Badge Transparent.png