Innovasjonen er en

miljøvennlig forenkling
og ekstrem effektivisering av varmeoverføringen fra kjølegass til vann

Om oss

Polar Energi AS er lokalisert nord for polarsirkelen, nærmere bestemt i Troms fylke og Ibestad Kommune. 

Vår verden her er preget av det ekstreme og representerer et område som ofte tar pusten fra besøkende i målløs ærefrykt. Ingenting er mildt eller skånsomt her. Snødekte fjell strekker seg mot himmelen, stuper ned i dype krystall blå fjorder, hvor midnattssolen bidrar til en kort intens sommer. Her danser nordlyset stille over den svarte vinter-himmelen og kulden er og blir en naturlig del av vårt liv. I århundrer har vi lært oss å leve slik, og mestre et brutalt klima som ofte holder sitt iskalde jerngrep i mange måneder av gangen. For oss har det vært helt naturlig og åpenbart. Hvem er bedre rustet til å utvikle innovative, robuste og fremtidsrettede løsninger for et behagelig inneklima enn oss som faktisk bor og trives her?

blue_ocean
press to zoom
fiskehjell
press to zoom
Arctic_autumn
press to zoom
1/1

Polar Energi AS har utviklet og introdusert en helt ny og unik teknologi for bruk i luft til vann varmepumper. Teknologien forenkler og effektiviserer varmeoverføringen fra kjølegass til vann i et varmepumpesystem. I tillegg utnytter den hele energiproduksjonen som kjøleprosessen i en varmepumpe avgir. Resultatet er energieffektivitet som er minst 35 % bedre enn alle andre produkter i markedet. Bruk av platevarmeveksler er fullstendig eliminert, og dette bidrar også til større driftssikkerhet og lengre levetid. Vi tilbyr ekstremt energieffektive løsninger for oppvarming, kjøling og produksjon av varmt tappevann. Teknologien er patentert og våre produkter passer alle formål for oppvarming, det være seg i boliger eller større næringsbygg.​

I dag er Polar Energi AS mer enn bare et utviklingsselskap. Vi er for tiden i full gang med produksjon og salg av egne produkter her hjemme, samtidig som vi stadig legger til nye kunder i mange land over hele verden.

I tillegg til egne produkter samarbeider vi også godt med mange av de største og mest kjente leverandørene i varmepumpeindustrien. Sammen gjør vi smarte konfigurasjoner av felles produkter til det beste for fornøyde kunder. Vi diskuterer også hvordan vår teknologi best kan bidra til å forbedre andres produkter og dermed tilpasses ulike markeder og behov i størst mulig grad.

Polar Energi har investert millioner av kroner for å sikre at selskapet har rettigheter til teknologien som er utviklet. Systemløsningen som forenkler og effektiviserer varmeoverføring fra kjølegass til vann er patent registrert, godkjent og sertifisert av patentstyret i Norge, samt i mer enn 34 land over hele verden, inkludert 

Europa (European Patent Register),

USA (US Patent Office) og i Kina

patentstyret_black_white.jpg
 

Polar Energi AS er en stolt leverandør av innovative og ekstremt energieffektive varmepumpesystemer til Panasonic. Våre produkter selges i dag som en del av Panasonic's egen produktportefølje over hele Europa.

logo_panasonic.png

Panasonic har stort fokus på fornybar energi,

er markedsledende og leverer moderne og fremtidsrettede løsninger innen varme og

kjølesystemer.

Sammen har vi lansert felles systemer som leverer markedets høyeste og beste ytelse i en enkel systemkonfigurasjon. Med Panasonic's innovative enheter utendørs, og høyeffektive energisystemer fra Polar Energi innendørs, leverer vi sammen ekstrem energieffektivitet til alle typer byggmasse.

 

Vi har mange kunder som dokumenterer innsparinger på inntil 85% av tidligere driftsutgifter.

Det er også svært viktig, ikke bare her som vi bor!

Polar Energi jobber med luft.

Det er den samme luften som gir liv til alt og alle.

Global oppvarming og klimaendringer er en reell trussel for fremtiden og det som skal overlates til våre etterkommere. Alt vi gjør handler om dette, og våre produkter er allerede forberedt til å benytte fremtidens kuldemedie, Co2.
 

Polar Energi er et grønt teknologiselskap.

Vår forskning og utvikling har størst fokus på langsiktig bærekraft. ​Det handler om miljøvennlig innovasjon og fornybar energi. Alle våre installasjoner gir vesentlige og effektive bidrag til reduksjon i utslipp av klimagasser. Sammen med våre kunder er vi i full gang med modernisering og oppgradering av gammeldags teknologi og ut-daterte metoder for innendørs oppvarming.

All vår kapital investeres i fornybar energi og utvikling av en mer miljøvennlig og bærekraftig fremtid.

Vi skal fortsette å  tilfredsstille forventningene til innovasjon og energieffektivitet fra våre kunder, og samtidig bidra til et bedre klima til det beste for vår felles fremtid.

Med disse forutsetningene på plass søker vi i tillegg å gi deg et best mulig innendørsklima,
det være seg hjemme eller på jobben.

 
 
Lars_edited_edited.jpg

Lars Hansen

 Daglig Leder & Gründer

TorNM.JPG

Tor Nordli-Mathisen

Salg og Markedsføring

Polar Energi AS
Postboks 117
Bygdaveien 172
9450 Hamnvik
post@polarenergi.com
+47 770 29 222
www.polarenergi.com

Supert! Melding mottatt.